Meer resultaten voor print op stof

 
print op stof
Foto op doek Textieldoek bedrukken Printdeal.be.
Ons vlaggendoek is een zeer licht en flexibel polyester doek met een veelzijdigheid aan toepassingen. De print op dit doek schijnt 85 tot 90% door op de achterzijde. Hierdoor is je ontwerp ook op de achterzijde in spiegelbeeld te zien. Voornamelijk geschikt voor indoortoepassingen! Gewicht: 115 gr./m2. Bedrukking: Sublimatie, enkelzijdig 4/0 full color. lengte: Ten minste 50 meter, grotere afmetingen in overleg. Afwerking: Schoonsnijden, Omzomen ter versteviging, ringen en tunnelzoom. Zowel indoor als outdoor. Levensduur: / 2 jaar. Plaats je bestelling en upload daarna je bestanden. Wij regelen de rest! Kies je opties. Kies het materiaal. Info Herstel Fotoweergave Lijstweergave. Kies hier de gewenste materiaalsoort. Kom je er niet helemaal uit? Lees dan meer over de mogelijkheden. Onze mogelijkheden op een rijtje.: Airtex B1-brandvertragend: een vrij dunne, maar zeer sterke kwaliteit met een matte uitstraling. Canvas B2-brandvertragend: een stevige textielsoort, vervaardigd van hoogwaardig katoen. Decotex B1-brandvertragend: een compact doek met een mooie uitstraling en een fijne textuur, waardoor scherpe prints mogelijk zijn. Vlaggendoek B1-brandvertragend: een flexibele en licht doorschijnende stof, waardoor je afbeelding ook op de achterzijde in spiegelbeeld zichtbaar is.
Digitaal drukken op stof Print Unlimited.
Print je Design op Stof. Print je eigen producten. In onze OUTLET kunt u nu de stoffen vinden die uit de collectie gaan. Wacht niet te lang, want op op! Team Print Unlimited. Prachtig groen in het voorjaar Boogvorming in de stof.
Stof bedrukken Drukzo.
Ook wel Satijn" katoen" genoemd, beschikt over een mooie glans. Deze stof voelt in vergelijking tot de andere varianten en stuk gladder. De bedrukking komt bij deze stof tot stand met inkt op waterbasis. Alleen geschikt voor indoor toepassing. maximale print breedte: 276cm.
Digitaal textiel Printen Imprimerie numerique textiel Digital textile printing.
Diy Zelf op stof printen, Leuk voor moederdag! YouTube.
Stel ze onderaan in het commentaar en ik zal proberen het voor jullie te filmen! Vandaag laat ik jullie zien hoe je zelf op stof print, veel om gevraagd! probeer het zelf uit je kan er heel veel leuke projecten mee maken.

Contacteer ons